Ruilen & retourneren

 

RUILEN EN RETOURNEREN

 Het artikel ruilen:

Zorg dat je het artikel retourneert zoals hieronder beschreven. Je kan vervolgens via de webshop meteen een nieuwe bestelling plaatsen.

 Het artikel retourneren:

  1. Stel ons via e-mail (info@nothingbutlabels.com) op de hoogte van jouw wens om het artikel te retourneren onder vermelding van het bestelnummer.
  2. Vul het retourformulier uit de doos volledig in en stuur het mee met het pakket.
  3. Zorg dat je het verzendbewijs van PostNL goed bewaard (of een foto maakt van de Track & Trace code) bij het afgeven van het pakket op een willekeurig PostNL punt.
  4. Na ontvangst en na vaststelling dat de kleding voldoet aan onze voorwaarden van retour storten wij het bedrag terug op het door jou opgegeven rekeningnummer.

Voorwaarden 

Bij NBL kan je binnen 14 dagen je aankoop binnen Nederland retourneren op eigen kosten bij een willekeurig PostNL Punt, ongeacht de reden. Zorg dat je het stappenplan van hierboven zorgvuldig uitvoert. Hieronder het adres waar je het artikel naar toe kunt retourneren:

Nothing But Labels
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht
Nederland
  • Het item dient ongedragen, ongewassen en onbeschadigd te zijn. Er mogen geen vlekken op het item zitten van bijvoorbeeld make-up en de labels dienen nog aan het item bevestigd te zijn.
  • Sale artikelen kunnen worden geretourneerd binnen twee weken. 
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven.
  • De 14-dagen termijn gaat lopen vanaf het moment dat je het pakket thuis hebt ontvangen. Het pakket moet dan uiterlijk binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. Items die geretourneerd worden buiten de retourtermijn worden niet geaccepteerd.

Voldoet jouw retour aan de bovengenoemde eisen dan krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen op jouw rekening teruggestort. Voldoet jouw retour niet aan onze retourvoorwaarden dan kunnen wij de retour helaas niet accepteren en krijgt u geen geld teruggestort. Zorg dat je het item weer netjes terugstuurt.

Bewaar altijd het verzendbewijs van PostNL totdat je van ons een bevestiging hebt gekregen dat de retour is verwerkt en je het aankoopbedrag krijgt teruggestort! Nothing But Labels is niet verantwoordelijk voor de correcte verzending via PostNL.

Als je voor achteraf betalen gekozen hebt via Afterpay vervalt de betalingsverplichting op het moment dat je van ons de bevestiging krijgt dat de retour is geaccepteerd.